Empties #2

05:41


U ovom postu ću vam pričati o proizvodima koje sam potrošila, jesu li mi se svidjeli ili ne, hoću li ih kupiti opet ili ne. Osobno jako volim empties postove. Mislim da pravo mišljenje o proizvodu možemo imati tek kada ga potrošimo pa mislim da je ova vrsta posta najkorisnija.




Nivea double effect Violet Senses dezodorans je moj najdraži dezodorans i jedini kojem se uvijek vraćam. Miris je predivan, nježan, ženstven, čist... Predivan! Da postoji parfem ovakvog mirisa, bio bi mi to najdraži parfem. Miris se dosta dugo zdržava i osjetit ćete ga kroz dan. Ja ga koristim nakon brijanja i nimalo me ne peče niti iritira. Odličan, imate sve moje preporuke.

Rexona Cotton Dry dezodorans nisam do kraja ni potrošila. Ne sviđa mi se miris. Miriši čisto, ali ima nešto o njemu od čega me glava zaboli i jednostavno mi ne paše. Problem koji imam sa svim Rexona dezodoransima je kad ga našpricam, uvijek mi zasmeta za grlo i tjera me na kašalj tako da mislim da ih više općenito neću kupovati.

Nivea Creme Sensitive gel za tuširanje mi je bio dobar kao i svaki Nivein gel za tuširanje. Sviđa mi se njihova formula, nisu ni rijetki ni pregusti. Također mi se općenito sviđaju mirisi Niveinih gelova za tuširanje. Nije me isušivao, uglavnom jedan okej gel za tuširanje. Vjerovatno ću ga nekad opet kupiti.



Ziaja kozje mlijeko šampon za kosu tvrdi da je za jačanje suhe kose i kose bez sjaja. Dolazi u pakiranju od 400 ml što je dosta velika količina šampona. Ja sam ga kupila kad je bio u dm-u na akciji 1+1 gratis, tako da sam potrošila dva jedan za drugim. Na drugom pakiranju mi je već dosadio pa sam jednom kosu šamponirala ovim šamponom, a zatim sam ju šamponirala Olival čičak šamponom. Ovaj šampon je meni ostavljao efekt regeneratora na kosi. Nakon njega je kosa osjetno mekša, sjajnija i lakša za raščešljavanje. Sviđa mi se i što je jako nježan za vlasište pa ako imate osjetljivo vlasište, svakako ga probajte. Ono što mi se ne sviđa kod ovog šampona je što mi nije davao niti malo volumena. Ja imam masnu kosu pa volim šampone koji mi daju malo ekstra volumena jer mi kosa onda duže izgleda čisto. Također, brzo mi se nakon njega mastila kosa. Ja kosu svakako perem svaki drugi dan, ali od ovog šampona mi je kosa drugi dan izgledala dosta loše. Preporučujem ovaj šampon onima koji nemaju masnu kosu i koji imaju problema sa vlasištem.

Cien MED Sensitive Body Wash se može koristiti za lice, tijelo i kosu no ja sa ga koristila samo za tijelo. Dolazi u pakiranju od 500 ml i jako je pristupačne cijene. Miris mu je okej, ništa posebno, vuče mi na miris baby maramica. Mislila sam da će mi trajati duže od ''normalnog'' gela za tuširanje jer ga količinski ima duplo više, ali kako je dosta rijetke formula dosta mi ga je završilo proliveno. Također, jako se slabo pjeni pa sam ga koristila u većim količinama nego ostale gelove za tuširanje. Sve u svemu, nije preloš, ali mislim da ga neću opet kupiti.

Olival čičak šampon protiv opadanja kose i suhe peruti sam kupila u prijelaznom razdoblju kada mi je pojačano opadala kosa. Uvijek mi u prijelaznim razdobljima opada kosa, ali ovaj put sam se zbilja zabrinula količinom koja je opadala pa sam odlučila kupiti ovaj šampon. Na pakiranju piše da se pri pranju kose treba nanijeti, umasirati i ostaviti par minuta da djeluje te postupak ponoviti. Ja sam prvo koristila Ziajin šampon, zatim sam stavljala ovaj i ostavljala ga par minuta. Već nakon par korištenja sam primjetila kako mi se opadanje kose smanjilo. Neću ga opet kupiti jer dok sam ga potrošila, opadanje je postalo minimalno. Miris mu nije najljepši na svijetu, ali mu ni nije svrha zamirišati kosu. Ista zamjerka kao i kod Ziajinog šampona, nije mi davao nikakav volumen i brzo mi se mastila kosa nakon njega. Također, dosta je rijetke formule pa rukovanje može biti malo teže i dosta proizvoda vam se može izliti iz ruku i tako bezveze potrošiti.




Balea uljni gel za tuširanje, za suhu kožu sam uzela jer kao i inače kad ne znam koji gel za tuširanje bih kupila, uzmem neki Balein. Teško je pogriješiti s Baleinim gelovima za tuširanje, cjenovno su jako pristupačni i većina kvalitetom jako dobra. Isto je i s ovim gelom. Teksturom je dosta gust što ja volim, nema mi goreg nego kad mi gel za tuširanje iscuri iz ruku jer ima teksturu rijetku kao voda. Nimalo me nije isušivao i iako je uljni gel, nije ostavljao nikakav film ili masni sloj na koži. Miris je predivan, topal i pomalo puderast, baš za zimsko vrijeme. Jako mi je odgovarao. Definitivno bih ga opet kupila.

Balea MED blagi gel za tuširanje sam kupila jer sam se u jednom trenutku zasitila mirisnih tuširalica i jer sam htjela nešto skroz jednostavno. Bio mi je dobar, nije me isušivao i sviđa mi se formula koja je kao i kod većine Baleinih gelova malo gušća, a meni to jako odgovara. Sviđa mi se i miris, inače meni osobno ovakvi proizvodi nemaju baš najugodniji miris. Ovaj mi se svidio, miriši po gelovima za tuširanje ili maramicama za bebe. Vjerovatno ću ga kupiti opet.

Palmolive gel za tuširanje s karite maslacem sam kupila na nekoj akciji kao i svaki Palmolive gel za tuširanje. Mislim da ih tad jedino kupujem. Bio mi je okej. Nije me isušivao. Miris se vrlo kratko zdržavao na mojoj koži, ali mi to nije ni bitno jer nanosim losion za tijelo nakon tuširanja. Miriši mi gotovo jednako kao Palmolive gel za tuširanje od čokolade. Ništa posebno uglavnom, niti me oduševio niti mi je bio loš.




Balea krema za stopala sa maslinovim uljem i solju iz Mrtvog mora mi je bila okej. Nije me oduševila, ali nije mi ni loša. Neću ju kupiti opet jer želim probati druge kreme, a i probala sam kreme puno bolje od ove. Ne znam, meni nije ništa posebno radila. Malo omekša kožu na petama i kožu stopala i to je to. Nikakva intenzivna njega i hidratacija.

Balea uljni balzam za tijelo mi je odličan za ovo vrijeme kada mi koža zahtjeva dodatnu hidrataciju. Dosta ja težak i masniji je od klasičnih losiona pa ga ja definitivno ne bih koristila kada je toplije vrijeme jer imam osjećaj da bi se ''topio'' s mene. Ima predivan miris koji je meni dosta puderast tako da mi također više paše za zimsko vrijeme. Miris se zadržava dugo nakon korištenja, čak mi je znao probijati kroz majice i zamirišati ih. Iako je dosta mastan, nije ga teško razmazati i ne ostavlja bijeli trag i također mu treba neko vrijeme da se upije. Definitivno preporučam ako imate suhu kožu.

Balea Urea krema za ruke sa 5% uree za jako suhu kožu je moja najdraža krema za ruke. Brzo se upija, ne ostavlja onaj masni osjećaj na rukama, odlično hidratizira i preeeedivno miriši! Savršena krema za ruke pogotovo uzevši u obzir njenu cijenu. Koju god da probam, uvijek se vraćam ovoj. Odlična!




Balea krema za pranje lica je proizvod koji ne znam ni sama zašto sam kupila. Čim sam vidjela to ''krema'', trebala sam znati da mi se neće svidjeti. Privukla me vjerovatno jako niska cijena, a i činjenica da sam ju kupila u žurbi mi nije pomogla. Ima bademovo ulje i vitamin E perle koje nećete niti osjetiti na licu. Kao prvo, ova krema me jako pekla na licu, pogotovo za oči. Ne znam kako ni zašto jer piše da je za osjetljivu kožu, no kao što sam rekla ne razumijem se u sastojke. Kao drugo, uopće mi nije dobro skidala šminku. Tako da sam uz ovo morala imati još nešto što bi mi bilo namijenjeno skidanju šminke jer ovo nije ništa napravilo po tom pitanju. Kao treće, jako teško se ispire s lica i ostavlja masni sloj i film na koži. Valjda zato što je krema, jako teško se miješa s vodom i ispire, ja sam se morala dosta potruditi da skinem to s lica. Na kraju kada bih ju skinula, ostavlja film na licu koji ako prođete malo noktima po licu, vidjet ćete da vam ispod noktiju ostane debeli sloj ovog proizvoda. U korist mu ne ide ni to da mi se hvatao i ljepio po umivaoniku i tušu, ovisi gdje bih skidala šminku. Uglavnom, meni osobno apsolutno nije odgovarao.

Balea gel za pranje lica s ekstraktom lotosa za normalnu i mješovitu kožu nisam dugo koristila na licu. Kao što sam rekla, imam suhu kožu i ovaj gel ju je dodatno isušivao pa sam ga prestala koristiti i potrošila sam ga tako da sam s ostatkom proizvoda prala kistove. Ono vrijeme koje sam ga koristila, osim što me isušivao, mi nije izazvao nikakve probleme na licu u smislu prištića ili crvenila i također je jako lijepo skidao šminku. Preporučila bih ga onima sa mješovitom do masnom kožom.

Balea blazinice za odstranjivanje šminke s očiju su mi jako dobre za odstranjivanje eventualnih ostataka maskare ili tuša nakon umivanja. Jako su nježne, nisu mi smetale za oči ni pekle. Također ne isušuju kožu oko očiju. Brzo i lako uklanjaju ostatke šminke bez jakog trljanja. Dovoljno su natopljene proizvodom i same blazinice su dosta nježne. Dobije se 50 komada što meni zbilja dugo traje jer je jedna blazinica dovoljna za oba oka.




Ziaja kozje mlijeko noćna krema mi je bila odlična. Kupila sam ju u isto vrijeme kada i dnevnu verziju, ali se ju puno prije nje potrošila. Puno više mi se svidjela noćna verzija tako da sam ju znala koristiti i ujutro kao dnevnu kremu. Kao i većina noćnih krema gusta je i masna, ali ne onako masna gdje razmišljate kako se jedva čekate umiti jer vam je teška na licu. Meni je baš odgovarala, možda zato što ja imam izrazito suhu kožu. Odlično mi je hidratizirala kožu i nisam imala baš nikakve loše reakcije na nju. Ima ugodan miris koji se kad ga stavite na lice više ne osjeti. Imate moje preporuke.

Ziaja kozje mlijeko dnevna krema mi je kao što sam već napisala nešto manje draga od noćne verzija. Za korištenje tokom ljeta bi mi bila odlična, ali u ovo vrijeme kad sam trebala jaču hidrataciju mi nije bila dovoljna. Lagan miris, brzo se upija, dobra hidratacija ako nemate presuhu kožu. Sve u svemu je okej.

Babylove lagana krema za lice sa uljem avokada i suncokreta je krema namijenjena dječjoj koži. Bez parafinskog ulja i sastojaka životinjskog podrijetla (izuzev pčelinjeg voska). Ne razumijem se u sastojke proizvoda, ali znam da je to dobro. Jedno vrijeme sam ju koristila na licu, ali mi nije odgovarala. Na licu su mi se pojavljivala bijele točkice od nje, nešto kao potkožni prištići. Na kraju sam je koristila u razne svrhe.. Za usta, suhe laktove i koljena, krastice i ranice, ruke, itd. I u te svrhe mi je bila dobra.

Alverde balzam za usne sa mirisom mente i nekakvog bobičastog voća sam kupila u nadi da će biti sličan Alverde balzamu od kadulje koji mi je najdraži balzam za usne. I jako sam se razočarala. Mislila sam da će mi se miris svidjeti, volim mentu i na prvu je miris okej (nije čak ni lijep, nego baš okej), ali što ga duže mirišim to mi se manje sviđa i počinje mi smrditi. Još mi je najgore što se taj miris osjeti na usnama, a ako vam uđe u usta što se meni stalno događa jer imam naviku grickanja usana, u ustima ostavlja odvratan okus. Hidratacija je također nikakva, ništa mi po tom pitanju nije napravio, samo sjedi na usnama i ništa ne radi. Jedva sam ga potrošila jer ne volim bacati proizvode. Uglavnom, veliko razočaranje.




Catrice HD Liquid Coverage puder sam jedva čekala potrošiti. Nije mi nužno bio loš, ali sam ga se već zasitila. Tekstura je dosta tekuća, ima ugodan miris i pruža srednje prekrivanje koje se može nadograditi do jakoga tj. može se staviti više slojeva pudera bez da on izgleda 'cakey'. Ambalaža je staklena i puder dolazi sa kapaljkom što nije baš po mom ukusu. Nekada može biti neuredan za korištenje u smislu da mi je znao kapnuti na odjeću (što je vjerovatno najviše moja greška) i dosta mi se proizvoda pri zatvaranju ambalaže znalo razmrljati po pakiranju. Puder je mat pa bih rekla da više odgovara masnoj ili normalnoj koži. Moja je suha i znao mi se hvatati za suhe dijelove, pogotovo oko nosa. Nije mi izazvao nikakve reakcije na koži, ali sam čitala da nekim djevojkama je. Ja sam ga uvijek koristila s nekakvom bazom ispod i nisam imala problema.

Bourjois 123 Perfect CC krema mi je nekada bila najdraži proizvod za lice. Koristila sam ju svakodnevno. Nije mi se hvatala za suhe dijelove, štoviše davala je zdrav sjaj i izgled koži. Nema jako prekrivanje, ona će samo ujednačiti lice što je meni za svakodnevnu uporabu sasvim dovoljno. Ima ugodan miris koji nije preintenzivan i ne osjeti se na licu i također ima SPF 15. Sad kad ga koristim mi formula više ne paše. Jako teško se blenda, jednostavno ''sjedi'' na koži i kako god da ga pokušam nanijeti, svaki se potez kista ili spužvice vidi na licu. Neću ga više kupovati, barem ne neko vrijeme.

Catrice Liquid Camouflage je bio u mojim prošlim protrošenim proizvodima i sigurna sam da će biti i u idućim. Nema se tu što puno reći. Moj najdraži korektor ikada. Odlično prekrivanje, savršena formula koja se ne hvata za suhe dijelove i ne uvlači u borice, cjenovno jako pristupačan... Mislim da nema tko ne voli ovaj korektor i tko nije pričao o njemu.

Rimmel Stay Blushed tekuće rumenilo sam koristila svega par puta, tako da ga nažalost gotovo punog bacam. Bacam ga jer mi je stajao dosta dugo i proizvod je promijenio miris i teksturu. Nije mi bio loš tih par puta što sam ga koristila, ali preferiram više praškasta rumenila jer su mi jednostavnija za korištenje i nanošenje. Tekstura ovog rumenila je gotovo pjenasta, ne osuši se odmah nakon što ga stavite na lice pa se stigne lijepo blendati. Nije mi pomicao puder ispod, ali ako stavljate dosta pudera u kamenu, možda bi mogao.




L'Oreal Voluminous x5 maskara u nijansi extra black mi je bila jako dobra. Nije mi se preslikavala niti se skidala tokom dana. Davala mi je lijep volumen i dužinu i odlično je razdvajala trepavice. Još uvijek je ima za korištenje, ali imam ju više od tri mjeseca tako da se ipak opraštam s njom. Četkica je ni prevelika ni premala i nije gumena već je sa vlaknima. Ono što mi je bilo čudno kod ove maskare je što se izrazito lako skidala s očiju. Nisam morala trljati oči pola sata da skinem sve ostatke maskare niti sam izgledala kao panda dok bih ju skidala, po tome je dosta drugačija od bilo koje druge maskare koju sam probala.

wet n wild megavolume maskara me nije posebno oduševila. Lijepo razdvaja trepavice, ali im ne da nešto posebno volumena niti dužine. U početku je još bila relativno dobra, ali se jako brzo osuši i nakon dva-tri tjedna korištenja sam imala dojam da unutra nema više ništa.Ima nešto veću četkicu, ali su vlakna na njoj rijeđe raspoređena.

Maybelline Browsatin olovku za obrve sam uzela na nekom sniženju u dm-u. Vjerovatno ju ne bih kupila po puno cijeni jer ako me sjećanje služi, dosta je skupa, barem meni. Na jednom kraju se dobije olovka koja je odlična. Precizna je, ne prevoskasta, ali ne ni suha. Olovka me zbilja oduševila. Mana joj je što se brzo troši. Ne sjećam se koliko mi je trajala jer sam ju davno potrošila, a zadržala proizvod zbog onoga što je na drugom kraju u nadi da ću to potrošiti. Na drugom kraju je nekakav puder tj. ''filling powder'' koji dolazi na spužvastom aplikatoru i od kojeg ja nisam imala nikakve svrhe. Mislila sam da ću ga možda nekad za nešto koristiti pa sam zadržala proizvod, ali ne. Nakon što sam potrošila olovku, mogla sam ga odmah baciti jer od ovog pudera nikakve koristi. Sama ta ideja filling powdera mi se ne sviđa, spužvasti aplikator je dosta velik i neprecizan i ne vidim kako bih ga mogla iskoristiti. Kao što sam rekla, cijena ovog proizvoda je malo veća, pogotovo kad uzmem u obzir da dolazi s tim nečim što nikad neću iskoristiti, a kupovati ju samo zbog olovke se ne isplati.

Catrice Slim'matic Ultra Precise olovka za obrve je proizvod koji sam potrošila u rekordnom roku. Jako je dobra, toliko je sitna i detaljna da možete svaku dlačicu precizno nacrtati. Veliki minus je što se dobije samo 0,05g proizvoda, a meni je to doslovno trajalo 10 dana. Ako i toliko. Uz nju se dobije i spoolie tj. češljić za obrve i on mi se također jako sviđa. Piše da je vodootporna što ja nisam testirala pa ne mogu potvrditi. Svidjela mi se, ali količina koja se dobije je premala i jednostavno se ne isplati kupovati ju.

Catrice Longlasting Brow Definer dolazi sa jako preciznim kistom koji omogućuje detaljno iscrtavanje obrva. Moja je u nijansi 030 Chocolate Brow'nie i kada sam ga ju tek krenula koristiti, boja mi je bila jako čudna. Imala je neki prizvuk zelene u sebi koji je dosta loše izgledao i obrve su mi djelovale baš neprirodno. Ne znam ako je to bilo samo u početku ili sam se jednostavno navikla, ali mi kasnije boja nije izgledala toliko loše iako definitivno nije odgovarala mojoj boji obrva. Nakon nekoliko korištenja, boja kao da više nije dolazila u sam vrh proizvoda pa sam olovku morala više pritiskati, a samim time više nije bila toliko precizna kao na početku. Također, ako nekim slučajem smočite obrve (mene je jednom uhvatila kiša), ova olovka će vam krenuti curiti tj. smeđi pigment će se svugdje razmazati. U nedostatku boljeg proizvoda za obrve, kupila sam opet nju. Ako imate neke preporuke dobrih olovaka za obrve, pišite mi!


Jeste li probali neke od ovih proizvoda? Kakvi su vam?

You Might Also Like

0 komentari